Παπαδάκη Πολιτικός Μηχανικός Χανιά
ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
Καλώς ορίσατε
τεχνικό γραφείο Άννα Παπαδάκη - Πολιτικός μηχανικός Χανιά
Σχετικά με εμάς
ΑΝΝΑ & ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ
Πολιτικός Μηχανικός Πολυτεχνείου Πατρών
Μηχανικός Ανακαίνισης & Αποκατάστασης κτιρίων Τ.Ε.

Το τεχνικό γραφείο μας στα Χανιά Κρήτης προσφέρει με αξιοπιστία και συνέπεια υπηρεσίες μελέτης, επίβλεψης και διοίκησης έργων πολιτικού μηχανικού. Με την απαιτούμενη επιστημονική κατάρτιση και εξειδικευμένες γνώσεις, στόχος μας είναι η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών, και η κάλυψη όλων των απαιτήσεων των πελατών μας.

τοποθεσία
Δημ. Μιχελογιάννη 13Α
XANIA
papadaki civil engineer - Παπαδάκη πολιτικός μηχανικός χανιά
Υπηρεσίες
ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
αδεια δόμησης

Άδειες δόμησης

Κατεδάφιση κατασκευών, εκσκαφές ή επιχώσεις, ανέγερση, προσθήκη, επισκευή κτιρίων, κατασκευή πισίνας, αλλαγή χρήσης, περιτοιχίσεις και περιφράξεις, κατασκευή υπόγειων δεξαμενών, οποιαδήποτε νέα κατασκευή ή προσθήκη που δεν ορίζεται με τις παραγράφους 2,3 και 4

επιβλεψη - κατασκευη

Επίβλεψη - Κατασκευή

 Αναλαμβάνουμε την παρακολούθηση και τον έλεγχο των εργασιών που καθημερινά εκτελούνται σε ένα οικοδομικό έργο. Από την αρχή έως και την ολοκλήρωση των εργασιών ο επιβλέπων μηχανικός είναι υπεύθυνος για την ομαλή ολοκλήρωση του έργου.

ανακαίνιση - αποκατάσταση

Ανακαίνιση - Αποκατάσταση

Αναλαμβάνουμε όλων των ειδών τις επισκευές – ανακαινίσεις (σπιτιών, διαμερισμάτων, γραφείων, καταστημάτων), ώστε να αξιοποιήσετε τις λειτουργικές δυνατότητες ενός παλαιότερου κτιρίου και να το προσαρμόσετε στις σύγχρονες ανάγκες σας.

τοπογραφικά

Τοπογραφικα

Αναλαμβάνουμε την έκδοση τοπογραφικών διαγραμμάτων, καθώς επίσης και την αποτύπωση κτισμάτων σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και τον πολεοδομικό κανονισμό.

τακτοποίηση αυθαιρέτων

τακτοποιηση αυθαιρετων

Αναλαμβάνουμε την τακτοποίηση αυθαίρετων κατασκευών και χρήσεων σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο 4495/ 2017.  Η ρύθμιση των αυθαιρεσιών είναι υποχρεωτική όταν πρόκειται να γίνουν συμβολαιογραφικές πράξεις όπως αγοραπωλησία, μεταβίβαση, σύσταση οριζοντίου ιδιοκτησίας, γονική παροχή.

ενεργειακή πιστοποίηση

ενεργειακα πιστοποιητικα

Η έκδοση του Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ)  είναι υποχρεωτική για την ενοικίαση ή πώληση-αγορά ενιαίου ή τμήματος κτιρίου ανεξαρτήτου εμβαδού, με την ολοκλήρωση της κατασκευής κάθε νέου ή ριζικά ανακαινιζόμενου κτιρίου, για την ένταξη κατοικιών στο πρόγραμμα Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΠΑΔΑΚΗ | P. pLaNO
Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ
p.Plano - Papadaki Civil Engineer - Παπαδάκη Πολιτικός μηχανικός Χανιά
Στοιχεία επικοινωνίας
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ
τοποθεσία
Δημ. Μιχελογιάννη 13Α
ΧΑΝΙΑ
P.pLaNo – Παπαδάκη – Τεχνικό γραφείο, Χανιά • 2024 • Πολιτική απορρήτουΠρόγραμμα ΕΣΠΑ • Κατασκευή ιστοσελίδας DigitalPro.gr